Off Page SEO

Odnos s klijentima gradimo dugoročno. Dopustite da i Vama pomognemo!

Pošalji upit sada

Što je off page SEO

Za razliku od ON page optimizacije, Off page SEO se bazira na aktivnostima izvan web stranice. Dok su kod on page optimizacije rezultati odmah vidljivi na vašem webu kod off page optimizacije treba proći i do nekoliko mjeseci kako biste vidjeli učinak u tražilici. Ako mislite da je off page SEO samo backlinking, onda griješite. U svijetu je sve više agencija koje su takvu tehniku smanjile iz opravdanih razloga. Blago rečeno off page seo je promocija vaše stranice, linkova, članaka raznim tehnikama koje utječu na konačan ishod, a to je pozicija u tražilici.

 

 

Zašto off page SEO

Off page SEO gradi authority stranice. Upravo ono što treba vašem webu da biste bili iznad konkurencije. Bez off page optimizacije vaša stranica je doslovno izgubljena u rezultatima pretraživanja, a vi propuštate promociju i prodaju. Off page SEO ima jednu od najvažnijih uloga prilikom rangiranja stranice u tražilici.

 

Pošaljite nam upit …

Kontaktirajte nas, naručite telefonski poziv i profesionalno savjetovanje.

Tu smo radi Vas, obratite nam se s povjerenjem. Tvrtka S.H.O.P. CENTAR d.o.o.

Pošalji upit

%

Sigurnost za Vašu stranicu

%

Utjecaj na poziciju u tražilici

%

Naša tolerancija na black hat SEO

%

Profesionalnost

%

Pouzdanost

Godine iskustva

Ukupni broj naših klijenata

Česta pitanja

Što je on-page SEO?

Jednostavno rečeno on-page SEO je temelj SEO optimizacije. Odnosi se na važne čimbenike koji utječu na prirodnu poziciju Vaše stranice u tražilici. Iako ne igra najvažniju ulogu, bez njega je sve ostalo uzaludno. Tražilica kao što je Google Vašu stranicu ne gleda površno kao što to čine Vaši korisnici. Tražilice ne prepoznaju estetiku, dali je nešto lijepo ili nije, ali prepoznaju kvalitetu. Da bi stranica imala kvalitetnu strukturu potrebno je prije svega odraditi on-page SEO optimizaciju.

Ova vrsta optimizacije uključuje:

 • analizu tržišta, konkurencije i ključnih riječi
 • kako pravilno pisati tekstove, članke i recenzije
 • umetanje h1,h2,h3 tagova
 • korištenje internih linkova
 • pravilnu strukturu linkova prilikom kreiranja kategorija i tekstova
 • izmjenu metatagova (naslov, opis i ključne riječi)
 • izradu sitemapa
 • konfiguraciju cache sustava

i mnoge druge važne elemente koji u određenoj mjeri utječu na kvalitetu vašeg projekta i poziciju u tražilici.

Kada je idealno započeti sa on-page SEO optimizacijom?

Svojim klijentima volimo reći da su on-page SEO optimizaciju trebali odraditi još jučer. Zašto? Jednostavno zato što je svakim danom sve veći broj internet stranica koje stvaraju veliku konkurenciju u tražilici. Što više čekate put do uspjeha bit će duži i teži. Bez obzira imate li novi projekt ili stariju web stranicu promjene koje ćemo odraditi tražilice poput Googlea uvijek će rado prihvatiti.

Kome je namijenjena on-page SEO optimizacija?

Svoje poslovanje vodite preko interneta i važan Vam je uspjeh na tržištu? Želite biti iznad drugih, ostvariti ciljeve i rezultate? Imate web stranicu, a čini Vam se kao da ju nemate? Želite da se korisnici zadrže na Vašem webu i ponovno Vas posjete? Bez obzira dali ste velika ili mala firma, obrt, udruga, portal … On-page SEO optimizacija namijenjena je svakom tko se na internetu želi predstaviti ozbiljno i profesionalno.

Koliko on-page SEO utječe na poziciju u tražilici?

Iako nije glavni faktor, on-page SEO ima svoju određenu ulogu u pozicioniranju web stranica. Ako za svoju web stranicu koristite neku vrtu marketinga kao što je Google Adwords, tada je jako bitno da imate kvalitetno odrađenu on-page optimizaciju. Proces SEO optimizacije sastoji se od 2 dijela: on-page i off-page optimizacije. Ako ste se odlučili i na off-page optimizaciju obavezno prije mora biti odrađena on-page. Ovisno o reputaciji stranice i njezinoj konkurentnosti u tražilici u određenom slučaju događa se da je na nekim web stranicama dovoljna samo on-page SEO optimizacija.

Kada mogu očekivati prve rezultate?

SEO je vrijeme i rezultati u ovom slučaju ne dolazi preko noći. Potrebno je dosta truda i vremena da bi Vas tražilice prepoznale kao ozbiljnog konkurenta. Prvi pravi pomaci vidljivi su u periodu od 3, 6 i više mjeseci. Naša preporuka svakako je kombinacija on-page SEO optimizacije + Adwords oglašavanje jer prodaju možete ostvariti već DANAS!

Dali sam vezan ugovorom?

Klijent nije vezan ugovornom obvezom, isto tako u bilo kojem trenutku klijent može prekinuti suradnju bez mogućnosti povrata uloženog novca.

Plaćanje?

Klijent može izabrati način plaćanja koji mu najviše odgovara:

 • mjesečno
 • tromjesečno
 • polugodišnje
 • godišnje
Ocijenite uslugu

-50%

Ostvarite popust od

50% danas

Molimo upišite telefon i email adresu

Hvala vam

na povjerenju!

Ostvarite popust 50%

Hvala na podacima!

kontaktirati ćemo vas ubrzo