SEO Analiza stranice

Odnos s klijentima gradimo dugoročno. Dopustite da i Vama pomognemo!

Pošalji upit sada

SEO Analiza stranice

Da bismo riješili postojeće probleme potrebno ih je najprije pronaći.

Analiza stranice odnosi se na glavne čimbenike koji pokazuju stvarnu sliku stanja i kvalitete vaše stranice u tražilicama. To nije samo pozicija pod određenim ključnim riječima. Mi ulazimo puno dublje, istražujemo ono što se izvana ne vidi, te vam sve skupa dostavljamo na jednom mjestu.

 

 

Zašto SEO analiza stranice

Analiza stranice bitna je kako za klijenta tako i za agenciju koja se bavim seo, sem uslugama. Bilo da radite pripremu za marketing, on page seo ili off page seo, detaljna analiza stranice ukazat će nam na sve eventualne probleme i propuste koji postoje na stranici. Zahvaljujući analizi stranice klijentu možemo preciznije odraditi svaku od naših usluga, te dati kvalitetne savjete i smjernice za budućnost.

 

Pošaljite nam upit …

Kontaktirajte nas, naručite telefonski poziv i profesionalno savjetovanje.

Tu smo radi Vas, obratite nam se s povjerenjem. Tvrtka S.H.O.P. CENTAR d.o.o.

Pošalji upit

%

Profesionalnost

%

Pouzdanost

Godine iskustva

Ukupni broj naših klijenata

Česta pitanja

Što je on-page SEO?

On Page SEO je samo jedan dio optimizacije stranice koji se brine za kvalitetnu strukturu weba.

Ova vrsta optimizacije uključuje:

 • analizu tržišta, konkurencije i ključnih riječi
 • pravilno pisanje tekstove, članke i recenzije
 • umetanje h1,h2,h3 tagova
 • korištenje internih linkova
 • pravilnu strukturu linkova prilikom kreiranja kategorija i tekstova
 • izmjenu metatagova (naslov, opis i ključne riječi)
 • izradu sitemapa

i mnoge druge važne elemente koji u određenoj mjeri utječu na kvalitetu vašeg projekta i poziciju u tražilici.

Kada je idealno započeti sa on-page SEO optimizacijom?

Svojim klijentima volimo reći da su on-page SEO optimizaciju trebali odraditi još jučer. Zašto? Jednostavno zato što je svakim danom sve veći broj internet stranica koje stvaraju veliku konkurenciju u tražilici. Što više čekate put do uspjeha bit će duži i teži. Bez obzira imate li novi projekt ili stariju web stranicu promjene koje ćemo odraditi tražilice poput Googlea uvijek će rado prihvatiti.

Kome je namijenjena on-page SEO optimizacija?

Svoje poslovanje vodite preko interneta i važan Vam je uspjeh na tržištu? Želite biti iznad drugih, ostvariti ciljeve i rezultate? Imate web stranicu, a čini Vam se kao da ju nemate? Želite da se korisnici zadrže na Vašem webu i ponovno Vas posjete? Bez obzira dali ste velika ili mala firma, obrt, udruga, portal … On-page SEO optimizacija namijenjena je svakom tko se na internetu želi predstaviti ozbiljno i profesionalno.

Koliko on-page SEO utječe na poziciju u tražilici?

Iako nije glavni faktor, on-page SEO ima svoju određenu ulogu u pozicioniranju web stranica. Ako za svoju web stranicu koristite neku vrtu marketinga kao što je Google Adwords, tada je jako bitno da imate kvalitetno odrađenu on-page optimizaciju. Proces SEO optimizacije sastoji se od 2 dijela: on-page i off-page optimizacije. Ako ste se odlučili i na off-page optimizaciju obavezno prije mora biti odrađena on-page. Ovisno o reputaciji stranice i njezinoj konkurentnosti u tražilici u određenom slučaju događa se da je na nekim web stranicama dovoljna samo on-page SEO optimizacija.

Kada mogu očekivati prve rezultate?

Rezultati On page optimizacije vidljivi su na stranici odmah. Međutim da biste osjetili pomak u tražilici poželjno je svakako odraditi i Off page optimizaciju. Naša preporuka je kombinacija on-page SEO optimizacije + Adwords oglašavanje jer prodaju možete ostvariti već DANAS!

Dali sam vezan ugovorom?

Klijent nije vezan ugovornom obvezom, isto tako u bilo kojem trenutku klijent može prekinuti suradnju bez mogućnosti povrata uloženog novca.

Plaćanje?

Klijent može izabrati način plaćanja koji mu najviše odgovara:

 • mjesečno
 • tromjesečno
 • polugodišnje
 • godišnje
Ocijenite uslugu

Ostvarite popust 50%

Hvala na podacima!

kontaktirati ćemo vas ubrzo

-50%

Ostvarite popust od

50% danas

Molimo upišite telefon i email adresu

Hvala vam

na povjerenju!